Bolibompa spel på nätet

Bolibompa spel på nätet är gratis och vänder sig till barn från fyra år och uppåt (alltså samma barn som tittar på programmet). Det finns flera länkar som innehåller olika typer av ”Bolibompa online-spel”, men flera som vi tittat på är oseriösa och innehåller skadliga filer för din dator (som virus och trojaner).

Vi rekommenderar helt klart att du istället går in på SVT.se där det finns spel för den som gillar Bolibompa. Här finns till exempel spel och pyssel i form av populära figurer som häxan surtant. Titta igenom hela listan a-ö på denna sida. Mer tips på ännu roligare spel för barnen nedan.

Är ditt barn ett stort fan av Bolibompa? Det finns roliga och billiga saker med Bolibompa tema att köpa på denna mycket prisvärda sajt (vi handlar på shopping4net hela tiden och är mycket nöjda med frakt, etc.) Här finns till exempel det officiella Bolibompa spelet (brädspel), en  Bolibompa drake, pysselböcker, målarbok, paraply, CD med Bolibompa hits, och lite annat smått och gott.

Egentligen finns det många roligare alternativ med spel, även för de minsta barnen. Vi har sammanställt en lista med barnspel såväl på nätet (gratis) som klassiska sällskapsspel etc.

Bolibompa historia

Från början kallade inte SVT sina stunder med barnprogram för Bolibompa. Men efter att den välkända signaturmelodin för barnprogram på SVT blev alltmer populär bytte man helt enkelt namn i tablån till namnet för låten, det vill säga ”Bolibompa”. Bland de mest populära figurerna som varit med i Bolibompa sedan slutet på 90-talet inkluderar favoriter som Björnes Magasin och Pingu! Nuförtiden är Bolibompa ett sådant känt begrepp att det blivit något av en ”kvalitetsstämpel” för mycket annat än bara tv-program för barn. Som spel online till exempel. Men som sagt, var försiktig med vilka sidor du besöker. Alla är inte säkra.

Kommentera