Kategorier
Övrigt för barn

Addnature har en butik i Stockholm för barn

Barn gillar friluftslivAddnature är en sportbutik som är mest känt för sin online-försäljning. Men man har också mycket framgångsrika butiker i Stockholm med fysisk försäljning.

Många kanske inte känner till det, men den populära friluftsbutiken har numera dessutom en special-butik inriktad mot barn.

TIPS: Handla friluftskläder och utrustning för uteliv för barn på ansedda CDON på nätet.

Deras motivering är mycket bra. Den lyder ungefär att trots att det är barnen som vistas utomhus som mest så finns det väldigt få butiker med friluftsprodukter som inriktar sig specifikt mot barnprodukter. Visst är det tyvärr så.

Addnatures butik för barn ligger på Högbergsgatan i Stockholm (där även den stora butiken ligger). En gata som annars är mest känt för sitt breda utbud av butiker inom mode.

Addnature Kids, som butiken heter, har barnkläder för friluftsliv, som innebär tåliga kläder som tål både kyla och värme.

Här finns också andra produkter och prylar för utelivet som väskor, skor, barnsovsäckar, våtdräkter för barn (!), väskor, mini-kajaker långfärdsskridskor för de små och mycket mera. Butiken har man dessutom utrustat med lekhörna och, förstås, en klättervägg! Helt klart ett berömvärt initiativ av Addnature!

Märken du hittar hos Addnature är bland annat svenska Haglöfs, Isbjörn, Black Diamond och Patagonia. Vi gillar framförallt Haglöfs som är ett svenskt outdoor-märke som håller hög internationell klass.

Har du varit på Addnature kids? Lämna gärna ditt tips nedan.  Vi efterlyser också tips på andra butiker i Sverige som har ett bra sortiment med kläder och prylar för friluftsliv för barn.