Kategorier
Tips

Marvel Universe Live kommer till Sverige – Stockholm och Malmö 2016

Marvel Universe är den värld där superhjältar som Spindelmannen, och The Avengers (med Thor, Iron Man, Hulken, Captain America, etc.), och många andra, bekämpar brott, och räddar världen från utomjordingar.

Nu har samma kreativa super-team som ligger bak0m den hyllade showen “Disney on Ice” skapat en live-show för barn (en familjeföreställning för alla åldrar rentav) med namnet Marvel Universe LIVE! Biljetter finns att köpa på Ticketmaster.

Marvel Universe kommer till Sverige
Marvel Universe kommer till Sverige

Showen innehåller massor av action, och bjuder på spektakulära stunttrick, kampsports-fajter, pyrotekniska explosioner, motorcyklar och andra fartfyllda fordon. Vad det går ut på helt enkelt är att superhjältarna, med Spiderman och Iron Man som de 2 största stjärnorna, slåss mot superskurkarna från Marvels universum. Showen innehåller fler än 50 artister, och är en av de större barnfamilj-föreställningarna som turnerar runtom i världen just nu. Den är dessutom, definitivt den mest påkostade.

De som utvecklat arenan och de pyrotekniska effekterna är de som låg bakom produktionen av storfilmer som Thor och The Amazing Spiderman.

Marvel Universe Live i Sverige 2017? – Malmö och Stockholm

I skrivande stund, 26/6 är det ännu oklart om denna föreställning anordnas i Sverige även 2017.

Showen anordnas i Stockholm på Globen 27, 28, 29 och 30/10.

Showen anordnas i Malmö (på Malmö Arena) 13, 14, 15/10.

Observera att den också går i Oslo (Spektrum): 7, 8, 9/10, samt 4, 5 och 6/11.

Så här långt har denna nya Marvel-turné spelats i över 65 amerikanska städer och setts av över 2 miljoner familjer. Branachbedömare räknar med att Marvel Universe Live-showen kommer att turnera runtom i världen under flera år, och bli en kulturell institution, likt en modern cirkus.

Att intresset hålls uppe garanteras då Hollywwod fortsätter släppa nya filmer, bland annat en ny serie med Spiderman-filmer, ny Avengers, Thor (med bland annat Stellan skarsgård i en av rollerna), Antman, Captain America etc. Dessutom tillkommer det hela tiden nya hjältar, som får egna filmer under 2016 och 2017, som Black Panther och Doctor Strange.

Kommentera