Kategorier
Övrigt för barn

Zlatan Ibrahimovics matchtröja i svenska landslaget och tröja i Manchester United

Svenska landslagets tröja med nummer 10 på bröstetZlatan Ibrahimovic, är en av Sveriges allra mest populära idrottsmän genom tiderna. Hans popularitet efter uppvisningarna under hösten 2012 mot Tyskland och England har gjort honom till en av de tre största fotbollstjärnorna i världen. Enligt Googles sökverktyg har den unge mannen från Rosengård, Malmö, över 100, 000 sökningar på sitt namn i månaden genom Google, bara från Sverige.

Många barn idoliserar bolltrollaren som på äldre dagar även blivit ett mycket fint föredöme för yngre fans och vill inget hellre än att visa detta genom att bära hans matchtröja.

Uppdatering. Observera att Zlantans tröjor nuförtiden är mycket svåra att få tag i på grund av licenser, och dessutom är de oskäligt dyra. Det går dock att få tag i olika matchtröjor och andra supporterprylar till bra priser på Partykungen.

Vi har handlat flera gånger från Unisport och kan gå i god för att det är en mycket bra webbutik, med säker betalning, snabb leverans och bra kundservice.  Utöver matchtröjor från olika klubbar kan man även köpa olika landslagströjor inför EM, VM och OS. Här finns också fotbollströjor från andra klubbar, som Barcelona, och för andra spelare, som Messi och Neymar. Zlatans officiella matchtröja i PSG var storsäljaren och från och med juni 2016 blir det hans matchtröja i United, men Unisport har även T-shirt med Zlatan-motiv samt svenska landslagets träningströjor, sockor, etc. Köp Zlatantröjan här.

Zlatans tröja är alltid den mest sålda oavsett vilken klubb han spelar för

Zlatan i United
Zlatan i United
Paris Saint Germain fotbollströja med nummer 18
Zlatans matchtröja är numera nummer 10

Zlatan Ibrahimovic har spelat i Milan, Ajax, Malmö, Juventus, Inter, PSG och Barcelona. Fram till nu var den hetaste matchtröjan (försäljningsmässigt i Sverige, 8 mest säljande tröjan internationellt) med Zlatans namn och nummer 10 den från hans klubb, PSG (Paris Saint Germaine).  Nu när han går till Manchester United, världens största klubb, räknar vi med att han kommer slå alla sina gamla försäljningsrekord. Manchester har länge varit en storklubb men har de senaste åren varit lite på dekis. Nu satsar man dock mycket pengar på att köpa in stora stjärnor och i den långa raden av lysande fotbollspelare som nu går på import till Manchester United är Zlatan Ibrahimovic den stora kronjuvelen.

 

 

 

Den bäst säljande matchtröjan med Zlatan i Sverige är annars den gulblåa svenska landslagströjan med nummer tio på ryggen. Den blåa svenska fotbollströjan för landslaget gjord av NIKE- säljer också mycket bra. Den finns i small som är lämplig, om än inte för de allra minsta, för barn. Nu när Zlatan gått i pension från landslaget gäller det nog att hitta landslagströjorna på Blocket eller Tradera.

Fakta Zlatan Ibrahimovic

  • Snygg blå tröja Sveriges landslagHans biografi ”Jag är Zlatan” är den mest lästa biografin i Sverige någonsin.
  • Han har vunnit ligan med Ajax, Juventus, Inter, Milan och Barcelona. Snart kommer han vinna den med PSG också. Ett svårslaget rekord. Det är dock tveksamt om han någonsin kommer vinna ligan med Malmö FF eftersom han sagt att han inte vill avsluta karriären i Sverige.
  • Zlatan är trea på listan över de spelare som gjort flest mål i svenska landslaget genom tiderna. Förmodligen kommer han dock snart gå om såväl tvåan Gunnar Nordahl som ettan Sven Rydell.
  • Zlatans historiska bicykleta mot England i invigningsmatchen för Friends Arena mot England har utsetts av många, som till exempel New York Times, till att vara det vackraste målet någonsin.
  • Engelske spelaren Danny Wellbeck bytte tröja med Zlatan efter den historiska invigningsmatchen. Den kan komma att bli värd en mindre förmögenhet på grund av Ibras uppvisning med fyra mål. Ingen har tidigare gjort fyra mål mot England.
  • De som säljer mest matchtröjor i världen just nu, säsongen 20115-2016, är enligt flera källor Messi, Ronaldo, Suarez, Neymar, James Rodriguez och Zlatan hamnar på en 8 plats.

Har du tips på var man kan få tag i fotbollströja med Zlatans namn och nummer på, till ett bra pris och med säker leverans och i bra kvalitet? Skriv kommentar här nedanför.