Kategorier
Tips

Julpyssel för barn – men även för vuxna samt tips på en de luxe bok!

Det råder verkligen ingen brist på beskrivningar av julpyssel på Internet, för såväl små som stora barn. Det svårare är snarare att hitta rätt, och det är heller inte lätt att hitta något udda eller annorlunda.

Julpyssel de luxeI denna artikel får du bland annat tips på bra och billiga böcker med beskrivningar på såväl enkla som lite svårare julpyssel, samt en bra butik online med billiga tillbehör, samt tips på några riktigt bra bloggar där du till exempel, helt gratis, kan skriva ut bilder på tomtar och andra julmotiv att färglägga. Dessa pysseltips gäller för barn i alla åldrar.

Köpa tillbehör till julpyssel online

Cdon är ett bra alternativ inom pyssel. Även om de inte har så många produkter med ett specifikt jultema så har de allt annat du behöver för att skapa ett fint julpyssel åt barnen. Här finns till exempel målarböcker, klistermärken, pärlor, lera, rittavlor, skrapkort och mycket annat.

Babyshop har också mycket bra pyssel för julen.

På Bokus hittar du flera bra böcker med julpyssel. Bland annat Julpyssel Deluxe som är en mycket uppskattad bok med juliga pyssel för den som vill fixa något lite extra. Det handlar alltså inte om ”vanliga” hjärtan, julbockar och tomtar som ska färgläggas på papper. I julpyssel de luxe, som är lite mer modern, hittar du bland annat glitter med pyssel-karameller och annat smått och gott. Boken är perfekt för till exempel juligt pyssel för en förskola som känner att de behöver lite uppslag på roliga saker som barnen kan tillverka. Du hittar även böcker med julpyssel för vuxna på Bokus.

Vill du ha beskrivningar eller bilder att skriva ut på till exempel julkort, sprattelgubbar eller traditionella julmotiv som ska färgläggas (även för små barn) rekommenderar vi Unga fakta som är en blogg med (bland annat) mycket kul julpyssel för barnen. Vi gillar framförallt deras fina beskrivning på en sockerlykta. En klassiker som håller än. De flesta beskrivningar är ganska enkla att förstå och följa för den som är sugen på att julpyssla!

P.S Ni har väl inte missat den suveräna bloggen Skapligt Enkelt? Det är en blogg, som precis som namnet antyder, har en massa beskrivningar för pyssel, som är skapligt enkla att följa.

Här kan ni förresten läsa om julpynt och andra julsaker (samt historien bakom julgranen).

Kommentera