Kategorier
Nöjesfält

Lådbilslandet i Nykvarn – öppettider, priser och annan fakta

Barn i lådbilar på LådbilslandetÄlskar dina barn lådbilar över allt annat? Då rekommenderar vi ett besök till Lådbilslandet i Nykvarn, Södermanland.

Lådbilslandet säger sig främst vara kul för barn 2-10 år men barn och vuxna i alla åldrar uppskattar de små lådbilarna som är utrustade med motorer och kör omkring på asfaltsvägar, med broar och rondeller, etc. Men kanske är det så att de går lite för långsamt för äldre barn. Det är hur som helst en trevlig utflykt för hela familjen. Dessutom ligger ju den fina sjön Yngern precis i närheten. Den är känd för att ha Sveriges renaste vatten.

Här kan man även prova på att köra traktor och andra maskiner i ett lugnt tempo genom Jordbrukslandet.

Dessutom finns det ett litet tivoli på området med karusellet, lekparker, hoppborg, med mera. Lådbilslandet är helt klart värt ett besök om du befinner dig med barnen i Södermanland över sommaren. En sak som kan vara bra att veta inför besöket är att hundar och andra husdjur inte är tillåtna att ta med in på området.

Priser Lådbilslandet

Under 2020 kostar inträdet 400 kronor för barn, men vuxna går in gratis (bebisar  som inte åker lådbil kommer in gratis).

Öppettider Lådbilslandet i Nykvarn

Man har öppet lördag och söndag 4/5-16/6 till 17:00. Det är öppet varje dag mellan 24/6-11/8. Sedan lördag och söndag till första helgen september. Premiären 2020 är 6 juni och avslutningen 9 augusti.  Vill du ha mer exakta öppettider är Lådbilslandets telefonnummer 070-5866404

Skriv gärna om dina barn tyckte det var kul på Lådbilslandet i Nykvarn som en kommentar här nedanför.

Ett svar på ”Lådbilslandet i Nykvarn – öppettider, priser och annan fakta”

Hejsan!
2017, vilka tider har ni öppet då?
Kostar?
Är det kortbetalning eller kontant?
Tacksam för svar!

Kommentera