Kategorier
Nöjesfält

Leos Lekland i Malmö, Borås, Växjö, Kalmar, Umeå, etc

Logo Leos LeklandLeos Lekland är den största kedjan i sitt slag i hela norden. På dessa härliga anläggningar kan hela familjen busa, leka, äta och leva i nuet för en liten stund.

Attraktioner som erbjuds är bland annat bollkanoner, bollhav, cyklar, rutschkanor, klätterställningar, trampoliner och mycket mer. Leos Lekland är det perfekta stället för att anordna ett kul barnkalas.  Du kan välja mellan olika kalaspaket, som Lilla kalaset, Mellankalaset, och Stora kalaset. Priserna varierar, men kostar från 140 kronor till 170 kronor per barn. I barnkalaset ingår allt från godispåsar, festis, tårta och presenter till barnen. Ett billigt och kul alternativ för ett stort barnkalas helt enkelt. Det finns ingen övre gräns för hur många barn som kan vara med i kalaset och du bokar genom att helt enkelt ringa upp Leos Lekland i din stad.

Utöver lek och spel finns det förstås även kaféer och restauranger med barnvänlig mat på samtliga lekland i Sverige. De har även micros för de som behöver värma bebismat, men det är inte tillåtet att ta med mat till lite större barn. Man skulle dock ändå inte tjäna värst mycket på medhavd matsäck då priserna i deras restauranger inte är värst höga. Om inte annat kan ni ju se till att äta innan besöket och bara köpa en banan eller smörgås som mellanmål.

Öppettider och adress till Leos Lekland

  • Borås. Adress: Norrby långgata 47. Telefonnummer Leos Lekland i Borås 033-12 20 05.
  • Eskilstuna. Adress: Bredängsgatan 55. Telenummer Eskilstuna 016-12 13 00.
  • Kalmar. Adress: Verkstadsgatan 5. Tele Malmö 0480-42 24 40.
  • Malmö. Adress. Stadiongatan 24. Telefon Malmö: 040-92 98 00.
  • Skellefteå. Adress: Gymnasievägen 20. Telefonnummer Skellefteå 0910-20 05 05.
  • Umeå. Adress: Brännlandsvägen 56. Telefon Umeå 090-300 46
  • Västerås. Adress och telefonnummer är inte tillkännagivet ännu då de öppnar först 28 september.
  • Växjö. Adress: Hjalmar Petris väg 40. Telefon Växjö 0470-73 68 10.
  • Uppsala. Adress: Åkaregatan 8. Telefon Uppsala 018-71 21 00.

Priser Leos:

Inträdespriserna är helt okej och är som följer. Pris 1 år: 70 kronor, pris 2-17 år: 120 kronor, vuxna kommer in gratis. Priserna kan ha ändrats något sedan artikeln skrevs.

Öppettider Leos Lekland: 10-19, alla dagar. Dessa öppettider gäller alla städer men det kan finnas oregelbundna öppettider och vissa helgdagar har man stängt. Ringt först och dubbelkolla.

Vad tycker du om priser och aktiviteter på Leos Lekland? Och vad tycker du om att fira födelsedagskalas där med deras barnkalas-koncept? Skriv recension som kommentar nedan.

Ett svar på ”Leos Lekland i Malmö, Borås, Växjö, Kalmar, Umeå, etc”

Ni har chockhöjt priserna både på inträdet och fikat ocker förlorar man alltid på i längden
Vi kommer att undvika er i fortsättningen

Kommentera